We are now part of the Take-Two group of companies.
Our Privacy Policy will change on 29th June 2023.

NEW PRIVACY POLICY
Socialpoint Logo

Socialpoint s'associa amb AMC per incorporar The Walking Dead a Dragon City i Monster Legends

Arran d'aquesta col·laboració, apareixeran sis personatges de l'èxit televisiu d'AMC en una sèrie d'esdeveniments de tots dos jocs per a mòbils.

Barcelona, Espanya - 1 de setembre de 2022

Socialpoint, una editora de propietat exclusiva de Take-Two Interactive (NASDAQ: TTWO), ha anunciat avui que s'ha associat amb AMC Networks per incorporar noves experiències de The Walking Dead a dos dels seus jocs: Dragon City i Monster Legends.

Com a part de la col·laboració, apareixerà una nova família vip en tots dos jocs que estarà formada, respectivament, per sis dracs i monstres jugables, amb atributs únics basats en els memorables personatges de The Walking Dead. Aquesta experiència de vuit setmanes integrada als jocs començarà dilluns 12 de setembre i acabarà diumenge 6 de novembre. Durant aquest període, els jugadors podran adquirir algunes de les criatures participant en tornejos exigents i d'altres, a través de compres a les aplicacions. Després, els usuaris podran millorar els seus dracs i monstres per al combat amb recursos especials inspirats en TWD.

«Que apareguin personatges de The Walking Dead, la sèrie d'èxit d'AMC, a Dragon City i Monster Legends és una notícia fantàstica tant per als fans de la sèrie com per als nostres jugadors», ha dit Amparo García Cifuentes, directora de Creixement i Innovació de Socialpoint. «AMC ha creat una base de fans molt gran arreu del món amb la sèrie de televisió que ha captivat el públic durant anys, per la qual cosa estem molt contents d'associar-nos-hi en aquest esdeveniment».

«Durant les 11 temporades, hem vist com els nostres estimats herois de The Walking Dead passaven per moments memorables i moments desastrosos», ha declarat Clayton Neuman, vicepresident de Jocs d'AMC. «El que mai no havíem vist era quin aspecte tindrien en forma de dracs o monstres! Gràcies als nostres socis de Socialpoint, això ho esbrinarem ben aviat. Desitgem que els nostres fans gaudeixin d'aquestes criatures inspirades en The Walking Dead tant com vam gaudir nosaltres creant-les».

A Dragon City, hi ha més de 1600 dracs que els jugadors poden col·leccionar. Cadascun d'ells té un disseny, personalitat, habilitat i raresa propis. Els jugadors poden criar els seus dracs, fer-los créixer, apujar-los de nivell i fer-los servir per competir en batalles èpiques. El joc està farcit d'esdeveniments especials, es pot jugar en 220 països i està disponible en 12 idiomes.

A Monster Legends, els jugadors poden col·leccionar més de 1000 monstres i utilitzar-los per lluitar, criar-los, entrenar-los i equipar-los amb les millors runes a fi de crear l'equip més fort i enfrontar-se al repte definitiu: batalles a temps real contra altres Mestres de monstres. Monster Legends es pot jugar a 220 països i està disponible en 12 idiomes.

Play Now Free

  • Available on Amazon
  • Download on the Appstore
  • Get it on Google Play
  • Get it on Microsoft Store
  • Available at Huawei AppGallery